Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде и аз да се похваля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хайде и аз да се похваля

ми ето това сътворих през последния месец

http://mrxzender.alfaromeo-bg.com/Sprin ... 8B0037.mp4

http://mrxzender.alfaromeo-bg.com/Sprin ... 8B0039.mp4

клиповете ги отваря Quick Time
    малко по натам във времето ще има и снимков матрял и малко разказ

Я кажи що е то
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

SPRINT 1.7 16v

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

vikoalfa кой ли от двата спринта ще върви повече???
        MrX браво за творението, да му се радваш много и безаварийни километри! Много се кефя на хора като вас!
        Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Събев
          vikoalfa кой ли от двата спринта ще върви повече???
          MRX браво за творението, да му се радваш много и безаварийни километри! Много се кефя на хора като вас!
          На Дригата естествено
          Право куме у очи.
          Стига сме спамили темата на човека
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
          Alfa Romeo 33

Comment

MrX с каква скоростна кутия е спринта сега???
            Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Събев
              MrX с каква скоростна кутия е спринта сега???
              33-907

Comment

Да попиша малко сега.Идеята за спринт 16в се зароди още преди да стана собственик на такъв,то беше ровене по нет-а,четене на истории,раглеждане на снимки и т.н. Винаги съм знаел ,все някога "лудите " ще надделеят и ще се случи неизбежното- аз притежател на спринт 16в.Още от самото начало търсех цяла кола защото знех че доста неща трябва да се пренесът от нея и най накрая намерих една

добре чукната но важните неща незасегнати .Няколко дни разглабяне ,записване и снимане и се стигна дооооо

изваден , изкъпан и готов да изпълни предназначението си,което беше

да замести стареца.Пасна в коша като нааааа........(тук няма да казвам че е нецензурно)противно на мнението на колегата Рали - "няма място за този двигател в коша на Спринт,че трябвало да се реже,пили и кълца и т.н."а се получи с една дума "заспа"
                Да,има си някои особености които трябва да се спазят:задължително трябва гледата под двигатела да е от 16в,респективно и стабилизиращата щанга,полуоските и предното окачване-16в,генерацията-задължително 16в,аз смених и резервоара заедно с горивопроводите.Малко пробиване тук,малко там и кабелите за ЕКУ-то влязоха в купето,малко жици прекарани с помощта на батко ви Боби(за което съм му безкрайно благодарен) и двигателя запя

http://mrxzender.alfaromeo-bg.com/Sprin ... I_0010.avi

Подреждане на всичко и довършителни работи и ето вече си имам Спринт 16в

Цялата процедура ми отне 3 седмици,разглобяване на 33,разглобяване на Спринт,подготовка на всички елементи,подготовка на Спринт,сглобяване на Спринт.През същото време се занимавах и с отстраняване на проблеми и проблемчета(неизбежно,чакане/търсене на някои части/инструменти и други забавяния и спънки.Е,успях и като за самодейността която проявих се справих със задачата,остават някои визуални елементи и глозотийки , но тях в крачка!!!

Comment

Станало е перфектно,браво.
                  Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                  sigpic

Comment

Яко е станало!Сега можеш да си туриш климатик и хидравлика на волана с тая тройна шайба на коляновия вал!
                    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                    и делта

Comment

уникално!!!
                      -Аз си мисля нещо, мисля си .
                      -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                      Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

малките гаражи раждат чудовища!!!
                        -Аз си мисля нещо, мисля си .
                        -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                        Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

здр

браво,колега станахме двама с вникални sprinta QV-та,но ме интерисува кога ще го пуснепш в движение та да може да ги тестваме,ако си навит естествено,успех
                          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Re: здр

Първоначално публикувано от drigata
                            браво,колега станахме двама с вникални sprinta QV-та,но ме интерисува кога ще го пуснепш в движение та да може да ги тестваме,ако си навит естествено,успех
                            от понеделник е в движение,даже първата авария се получи снищи откачи ми се щангата на скоростите
                            а тестването е задължително,искам да видя с какво разполагам

Comment

Евала бат Иво откога си говорехме с теб за това Супер мнооо се радвам за теб че най накрая си сбъдна мечтата
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X